Questo sito non supporta completamente il tuo browser. Ti consigliamo di utilizzare Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La ricezione degli ordini entro Natale sarà garantita per gli acquisti effettuati entro il 10/12

Dato l’elevato volume di vendita, gli ordini potrebbero subire dei ritardi rispetto i tempi standard

Linguine with courgettes and wedge clams

Ingredients for 4 people
  • 14 oz PGI Gragnano Linguine
  • 21 oz of wedge clams
  • 17 oz courgettes
  • 1 garlic clove
  • 2 tbsp EVO oil
  • to taste Parsley
  • to taste Minced chili pepper
  • to taste Salt

linguine zucchine e telline

PREPARATION

  1. In a pan brown the garlic with oil and chili pepper, then remove it. Pour the courgettes, add salt and cook over medium heat.

  2. Meanwhile, open the wedge clams and put them aside, while keeping their water.

  3. Cook the pasta well al dente, then add it to the pan with the courgettes. Pour the shelled wedge clams into the pan together with their water and finish cooking. Garnish with fresh parsley and serve.

Carrello

Non ci sono altri prodotti disponibili per l'acquisto

Il tuo carrello è vuoto.