Questo sito non supporta completamente il tuo browser. Ti consigliamo di utilizzare Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La ricezione degli ordini entro Natale sarà garantita per gli acquisti effettuati entro il 10/12

Dato l’elevato volume di vendita, gli ordini potrebbero subire dei ritardi rispetto i tempi standard

Mista Corta in a Sarconi bean soup

Ingredients for 4 people

  • 12 oz PGI Gragnano Mista Corta
  • 10 oz beans from Sarconi
  • 10 cherry tomatoes
  • 4 tbsp EVO oil
  • 1 clove of garlic
  • to taste Parsley
  • to taste Salt and chilli

 mista corta e fagioli di sarconi

PREPARATION

  1. In an earthenware pot pour the oil and brown the garlic with the chilli. Add the cherry tomatoes cut in half and cook on high heat for a few minutes. Add the beans previously boiled and let cook for a while adding some salt. Add plenty of hot water and bring to boil.

  2. Cook the pasta directly into the saucepan. Finish the dish with chopped parsley and a drizzle of evo oil.

Carrello

Non ci sono altri prodotti disponibili per l'acquisto

Il tuo carrello è vuoto.