Questo sito non supporta completamente il tuo browser. Ti consigliamo di utilizzare Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La ricezione degli ordini entro Natale sarà garantita per gli acquisti effettuati entro il 10/12

Dato l’elevato volume di vendita, gli ordini potrebbero subire dei ritardi rispetto i tempi standard

Stivalettini in a cabbage soup

Ingredients for 4 people
  • 12 oz PGI Gragnano Stivalettini
  • 1 cabbage
  • 6 oz “Antichi Pomodori” di Napoli tomatoes 
  • 2 cloves garlic
  • 4 tbsp EVO oil
  • to taste Salt, chilli and marjoram

stivalettini e cavolo

PREPARATION

  1. Pour the oil in a pan and fry the garlic together with the chilli. Add the tomatoes and, after a few minutes, add the little pieces of cleaned and washed cabbage.

  2. Sauté and then add a couple of glasses of hot water and let cook. Add salt and bring to a boil. Cook the pasta al dente directly in the pot, add a little bit of hot water if necessary. Finish the dish with marjoram and serve

Carrello

Non ci sono altri prodotti disponibili per l'acquisto

Il tuo carrello è vuoto.